Proef met Wasven-groentepakketten

In de tweede week van januari gaan we van start met onze eigen Wasven-groentepakketten. 

Met de pakketten ben je verzekerd van een wekelijkse portie verse seizoensproducten. Door middel van een abonnementensysteem kunnen we de teelt van de groenten zo goed mogelijk aan laten sluiten bij de afzet en voorkomen we overschotten of tekorten. 

Wat zit erin en wat kost het?
In ons wekelijks geleverd groentepakket zit een samenstelling van groenten van het seizoen, zo veel mogelijk geteeld op de eigen tuinderij. Onze groenten worden geteeld op biologische wijze en met respect voor de aarde en de natuur. Het pakket is goed gevuld, gevarieerd, en de groenten zijn rijk van smaak. Alle pakketten bevatten 5 à 6 verschillende groenten, waaronder 4 maaltijdgroenten en bijvoorbeeld een komkommer, bos peterselie, zak aardappels etc.

Een klein pakket voor 2 personen kost €9,-
Een groot pakket voor 3 à 4 personen kost €12,50

We beginnen met een proef met een maximum van 10 pakketten. Wie het eerst komt die het eerst maalt. Ben je net te laat met aanmelden dan kom je op een wachtlijst. Mochten we in de loop van het seizoen de mogelijkheid hebben om uit te breiden dan laten we dat via de mail weten.

Bestellen en afhalen
Graag bestellen vóór woensdag 8 januari, afhalen op vrijdag na 13 uur. Vanwege beperkte ruimte in onze koeling is lang laten staan niet wenselijk. We leggen de pakketten klaar in kratten met je naam erop. Neem aub een tas mee of een eigen krat om de groenten over te pakken. Betalen gebeurt in de winkel bij het afhalen. Bij voorkeur meteen bestellen voor de week erop.

Tot ziens op het Wasven!

Groet, van het tuinderij-team van het Wasven

PS: weet je nog andere mensen die wellicht interesse zouden kunnen hebben? Schroom dan niet en stuur dit bericht gerust door ;).