Vacature: Ervaren financieel medewerker

De Wasvenboerderij zoekt een Ervaren Financieel Medewerker
Locatie Eindhoven, 16-32 uur per week, M/V

De Wasvenboerderij is een maatschappelijke onderneming waar vakmensen samenwerken met vrijwilligers en mensen met een verstandelijke beperking. Gezamenlijk runnen wij een gasterij, bakkerij en tuinderij. De gasterij heeft een uitgebreide lunchkaart, diner à la carte en arrangementen voor groepen. Op de akkers worden bijzondere groenten, kruiden en granen geteeld. De Wasvenboerderij is financieel en organisatorisch zelfstandig en streeft naar maatschappelijk rendement zonder winstoogmerk.

Wie zoeken wij
We zijn op zoek naar een ervaren financiële rechterhand van het management en gesprekspartner voor de raad van toezicht. De Financieel Medewerker is verantwoordelijk voor de financiële administratie, het kassasysteem en de zorgadministratie. Je verzorgt en beheert voor drie stichtingen de grootboekrekeningen, doorboekingen, debiteuren, crediteuren, facturatie, uren- en loonstaten, belastingaangiftes, activastaten en de jaarafsluiting. Je stelt begrotingen en financiële overzichten op voor de teamleiders, het management en de raad van toezicht.

Wat vragen wij
Ben jij een teamspeler met uitstekende boekhoudkundige kwaliteiten, communicatieve vaardigheden, zelfstandig en proactief, sociaal en analytisch met een HBO denk- en werkniveau? Wij vragen iemand met brede ervaring in een bedrijfsmatige setting en geautomatiseerde financiële systemen. Affiniteit met vrijwilligerswerk is een pré.

Wat bieden wij
We bieden een veelzijdige functie in een relatief kleine maar complexe organisatie. De functie kent persoonlijke groeimogelijkheden en heeft raakvlakken met personeelszaken, zorg en controlling. Het team is divers, gemotiveerd en bezig om het Wasven verder te ontwikkelen. Dagen en werktijden in overleg.

Je sollicitatiebrief met cv kun je per e-mail sturen naar groendomein@wasven.nl. Voor vragen of meer informatie neem je contact op met Alfred van Kempen 06-20058893.