Het onzichtbare zichtbaar

Hoe maak je de ecologische ontwikkelingen van het Wasven zichtbaar? Dat is de opdracht aan studenten van de HAS en Fontys. Pieter Cappon, student Geo Media en Design aan de HAS in Den Bosch, presenteerde onlangs de tussenresultaten van zijn stageproject.

We vroegen Pieter om ons kort iets te vertellen over zichzelf en zijn stageopdracht. 

"Ik ben Pieter Cappon, 20 jaar oud en ik studeer Geo, Media en Design op de HAS Hogeschool te
's-Hertogenbosch. Ik zit hier ook op kamers en ik heb het erg naar mijn zin. Voordat ik hier naartoe ben verhuisd woonde ik bij mijn ouders in het plaatsje Terneuzen wat in de provincie Zeeland ligt.

Ik zag deze vacature staan op de website van school en vond het er uitzien als een leuke uitdaging!

Mijn stageopdracht gaat over het beter in beeld brengen van de duurzame ontwikkelingen die zich hebben afgespeeld in het groendomein en wat voor ontwikkelingen ze voor de toekomst in petto hebben. Dit ben ik van plan te doen door informatieve en eigentijdse visualisaties te maken, hierbij moet je denken aan een interactieve kaart, een infographic en wellicht zelfs een animatie. In elk informatieproduct zal een andere tijdsperiode toegelicht worden; het verleden, het heden en de toekomst."

Pieters presentatie van de tussenresultaten zag er veelbelovend uit. Wellicht is het eindresultaat volgend jaar beschikbaar in het Wasven...