Agenda
Datum Omschrijving Locatie
30 juli '17 Effenaar 't Wasven Het groene hart van 't Wasven
27 augustus '17 Effenaar 't Wasven Het groene hart van 't Wasven
Zeepkistenrace

Tijd voor een zeepkistenrace? Dat vonden wij nou ook en zondag 21 mei was het zo ver! Wethouder Jannie Visscher heeft de nieuwe Celebeslaan fietspompend geopend en vervolgens vond de race plaats!

Het was een gezellige, sportieve leuke middag!

» Lees Verder

Pure Food Event: Viva Vega

Steeds meer Nederlands eten minder of geen vlees. Van vegatariërs en veganisten tot flexitariërs. Een dagje geen vlees kan heerlijk zijn, dat werd bewezen tijdens afgelopen Pure Food Event Viva Vega! Met veel lokale producenten, demonstraties en proeverijen. Bekijk hier een terugblik.

» Lees Verder

Even voorstellen

Door het jaar heen organiseren we regelmatig evenementen waar werkgroepen van 't Wasven bij betrokken zijn. Vaak worden die gehouden rond de feestdagen.

De datums en tijden kunt u in de agenda vinden.

Geluksroute040 op 't Wasven

Op zondag 18 juni doet het Wasven mee aan de geluksroute in Eindhoven. Een route met uitwisseling van geluk, inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen.De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? Die uitnodiging is voor iedereen. 

» Lees Verder

Effenaar 't Wasven

Aanstormend poptalent, monumentaal groen, heerlijke hapjes, streekbieren en verrassend vaak mooi weer: dat zijn de ingrediënten van Effenaar 't Wasven. Dit jaar vindt het evenement plaats op de laatste zondag van de zomermaanden: 25 juni, 30 juli en 27 augustus.

» Lees Verder

NLdoet 2017: een prachtige dag

NL Doet, ons ommetje in een app, eigen Wasvenbier en
's-avonds Natuurlijk Dineren met ons eigen Wasvenbier en drie andere bieren van Stadsbrouwerij Eindhoven.
Wat een mooie dag was het op 11 maart.