Agenda
Datum Omschrijving Locatie
29 september '19 Muziek met Smaak Groene Hart Wasven
Fantastische start Effenaar 't Wasven 2019

De start van het nieuwe seizoen van Effenaar 't Wasven kon niet beter. Fantastisch weer, geweldige optredens, heerlijk eten en frisse dranken. Jan Bruin en John Muermans legden het voor ons vast. 

» Lees Verder

Effenaar 't Wasven 2019 - Save the dates!

De samenwerking tussen het Wasven en de Effenaar is inmiddels traditie. De line up voor 2019 is bekend en de voorbereidingen zijn weer volop in gang voor drie zomerse zondagen met fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven. Zet de data alvast in je agenda: 30 juni, 28 juli en 25 augustus. 

» Lees Verder

Effenaar 't Wasven terugblik 2018

We hadden in 2018 een fantastische zomer met drie fantastische edities van Effenaar 't Wasven. John Muermans legde alles vast op film, deze keer geholpen door fotograaf Frans van Beers. 

 

 

 

» Lees Verder

Gezellige Kerstmarkt

De sfeer op de Kerstmarkt was weer als vanouds. Mooie kerstspullen, een knutselmarkt, kerst LP's die gratis werden gedraaid - stoppen kostte 25 cent - gluhwijn, warme chocomel, heerlijke verse broodjes uit eigen keuken en uit het bakhuis. En natuurlijk veel live muziek en dans van de kids. John Muermans legde het allemaal voor ons vast ... om nog even na te genieten.

Terugblik Pure Food Event 2017

Er was weer veel te zien en beleven tijdens de twee edities van het Pure Food event. Blik met ons mee terug.

 

» Lees Verder

Zeepkistenrace

Tijd voor een zeepkistenrace? Dat vonden wij nou ook en zondag 21 mei was het zo ver! Wethouder Jannie Visscher heeft de nieuwe Celebeslaan fietspompend geopend en vervolgens vond de race plaats!

Het was een gezellige, sportieve leuke middag!

» Lees Verder

Effenaar 't Wasven 28 juli 2019 (2/3)

Ook deze zomer wordt driemaal het festival Effenaar 't Wasven gehouden. Bekijk hier het filmpje van zondag 28 juli 2019. Het weer iets minder zonnig dan in juni, maar gelukkig geen 40 graden zoals enkele dagen ervoor nog het geval was. Nog één viering te gaan. Die is op 25 augustus.

 

Even voorstellen

Door het jaar heen organiseren we regelmatig evenementen waar werkgroepen van 't Wasven bij betrokken zijn. Vaak worden die gehouden rond de feestdagen.

De datums en tijden kunt u in de agenda vinden.

Geluksroute040 op 't Wasven

Op zondag 18 juni doet het Wasven mee aan de geluksroute in Eindhoven. Een route met uitwisseling van geluk, inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen.De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? Die uitnodiging is voor iedereen. 

» Lees Verder

NLdoet 2017: een prachtige dag

NL Doet, ons ommetje in een app, eigen Wasvenbier en
's-avonds Natuurlijk Dineren met ons eigen Wasvenbier en drie andere bieren van Stadsbrouwerij Eindhoven.
Wat een mooie dag was het op 11 maart.