Pure Food Event: Lekker Landschap

Afgelopen zondag was het Pure food event: een culinaire markt waar iedereen kon kennis maken met biologische, eerlijke én streekproducten. Het was gezellig druk en het weer werkte mee. Geniet nog even na met onze terugblik.

 

 

» Lees Verder

Terugblik Pure Food Event: Viva Vega

Steeds meer Nederlands eten minder of geen vlees. Van vegatariërs en veganisten tot flexitariërs. Een dagje geen vlees kan heerlijk zijn, dat werd bewezen tijdens afgelopen Pure Food Event Viva Vega! Met veel lokale producenten, demonstraties en proeverijen. Bekijk hier een terugblik.

» Lees Verder

Zeepkistenrace

Tijd voor een zeepkistenrace? Dat vonden wij nou ook en zondag 21 mei was het zo ver! Wethouder Jannie Visscher heeft de nieuwe Celebeslaan fietspompend geopend en vervolgens vond de race plaats!

Het was een gezellige, sportieve leuke middag!

» Lees Verder

Terugblik Effenaar 't Wasven

Hij mocht er weer zijn, het seizoen 2017 van Effenaar 't Wasven: pakkende muziek, monumentaal groen, heerlijke hapjes en streekbieren. Een enkele bui, maar vooral veel zon. Het was dan ook gezellig druk in het groene hart van het Wasven. Onze wasven-fotografen legden het allemaal vast zodat we nog even na kunnen genieten.

» Lees Verder

Even voorstellen

Door het jaar heen organiseren we regelmatig evenementen waar werkgroepen van 't Wasven bij betrokken zijn. Vaak worden die gehouden rond de feestdagen.

De datums en tijden kunt u in de agenda vinden.

Geluksroute040 op 't Wasven

Op zondag 18 juni doet het Wasven mee aan de geluksroute in Eindhoven. Een route met uitwisseling van geluk, inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen.De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? Die uitnodiging is voor iedereen. 

» Lees Verder

NLdoet 2017: een prachtige dag

NL Doet, ons ommetje in een app, eigen Wasvenbier en
's-avonds Natuurlijk Dineren met ons eigen Wasvenbier en drie andere bieren van Stadsbrouwerij Eindhoven.
Wat een mooie dag was het op 11 maart.