Effenaar t Wasven - borrelen in het groen

Effenaar en 't Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen. Dit jaar toeven we op ons gezellige terras in de tuinderij. Uiteraard helemaal volgens de RIVM richtlijnen en natuurlijk met dat unieke Effenaar 't Wasven zomergevoel. Kijk voor meer informatie in de agenda. Er zijn wekelijks optredens.

Effenaar 't Wasven 2019

We hebben weer een fantastisch seizoen van Effenaar 't Wasven achter de rug. Geniet nog van een kleine afterparty met de filmpjes van John Muermans en de foto's van Jan Bruin. 

» Lees Verder

Gezellige Kerstmarkt

De sfeer op de Kerstmarkt was weer als vanouds. Mooie kerstspullen, een knutselmarkt, kerst LP's die gratis werden gedraaid - stoppen kostte 25 cent - gluhwijn, warme chocomel, heerlijke verse broodjes uit eigen keuken en uit het bakhuis. En natuurlijk veel live muziek en dans van de kids. John Muermans legde het allemaal voor ons vast ... om nog even na te genieten.

Terugblik Pure Food Event 2017

Er was weer veel te zien en beleven tijdens de twee edities van het Pure Food event. Blik met ons mee terug.

 

» Lees Verder

Zeepkistenrace

Tijd voor een zeepkistenrace? Dat vonden wij nou ook en zondag 21 mei was het zo ver! Wethouder Jannie Visscher heeft de nieuwe Celebeslaan fietspompend geopend en vervolgens vond de race plaats!

Het was een gezellige, sportieve leuke middag!

» Lees Verder

Muziek met Smaak

Op zondag 29 september was het tijd voor Muziek met Smaak bij het Wasven. Ondanks het weer hebben de mensen genoten van een leuke middag met muziek en lekkere smaken. 

Even voorstellen

Door het jaar heen organiseren we regelmatig evenementen waar werkgroepen van 't Wasven bij betrokken zijn. Vaak worden die gehouden rond de feestdagen.

De datums en tijden kunt u in de agenda vinden.

Geluksroute040 op 't Wasven

Op zondag 18 juni doet het Wasven mee aan de geluksroute in Eindhoven. Een route met uitwisseling van geluk, inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen.De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? Die uitnodiging is voor iedereen. 

» Lees Verder

NLdoet 2017: een prachtige dag

NL Doet, ons ommetje in een app, eigen Wasvenbier en
's-avonds Natuurlijk Dineren met ons eigen Wasvenbier en drie andere bieren van Stadsbrouwerij Eindhoven.
Wat een mooie dag was het op 11 maart.