Effenaar 't Wasven

Datum: 27 augustus '17

Locatie: Het groene hart van 't Wasven

Aanstormend poptalent, monumentaal groen, heerlijke hapjes, streekbieren en verrassend vaak mooi weer: dat zijn de ingrediënten van Effenaar 't Wasven. De koks van de Wasvenboerderij maken heerlijke verse biologische en/of streekgerechtjes al dan niet op de green egg. Ook dit jaar is er een fantastische line-up. Deze editie is er een toevoeging, namelijk het Maak het mee podium met bijzondere aandacht voor mensen met een verstandelijke beperking, waar iedereen welkom is!

Awkward I

Sinds 2000 plaveit Djurre de Haan zijn weg als Awkward I, met liedjes over liefde, dood en geweten en de onzekerheid en het ongemak die deze drie thema's met zich meebrengen.

Mercy John

Al reizend en zoekend naar avontuur ontdekte hij dat thuis de plek is waar zijn hart ligt. Dat was de inspiratiebron voor een dijk van een Americana-album.

Noah Guthrie

En met een half miljoen fans op Facebook is singer-songwriter Noah Guthrie geen kleine jongen. Hij voelt zich het best 'Among The Wildest Things', toevallig ook de titel van zijn debuutalbum.

IVAR

Zijn soulful, warme geluid is een vitamineshake die je krijgt als je de muziek van Bill Withers, Terry Callier en Curtis Mayfield in de blender gooit.

Maurice van Hoek

Zwervend door Amerika schrijft hij zijn eerste persoonlijke songs voor zijn debuutalbum 'Live Forevermore'. David Gram zorgt tijdens het optreden voor de 'wiew-wiew'-gitaarsound.

David Henry

Zanger/gitarist van de alternatieve blues rock-formatie Grim Tim. Op sommige dagen speelt hij op de intiemere podia Grim Tim- en solowerk in het klein.


Voor de lekkere trek

Natuurlijk is er ook aan de innerlijk mens gedacht. Voor de lekkere trek is er:
  Huisgemaakte pompoensoep uit eigen tuin
  Wasvenflap met bio mozzarella en brandnetelpesto
  Broodje met bio ham van "de Blije Big" en brandnetelpesto
  Smoothie van rood fruit uit het Wasven

 

Om een sfeer impressie te krijgen van vorig jaar, klik hier.