Effenaar 't Wasven

Datum: 24 juni '18

Locatie: de Plataan

De samenwerking tussen het Wasven en de Effenaar is inmiddels traditie. In ons betoverende stukje Eindhoven zorgen we voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je genieten van fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven.

Wij zorgen voor de fijne muziek en het lekkere eten en drinken, jullie voor de fijne sfeer. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop: Effenaar 't Wasven.

 

 

 


De line-up van zondag 24 juni

Sam Brookes (UK)
Deze Londense folky is al weer een paar jaar een goed bewaard geheim, al zijn wel steeds meer mensen van dat geheim op de hoogte. En ook van zijn prachtstem die doet denken aan Jeff Buckley en Thom Yorke.

Joseph Huber (USA)
Hij was een van de oprichters van de .357 String Band, legendarisch in de Bluegrass kringen van vandaag de dag. Huber is alweer toe aan zijn vierde album en zal – na de break up van de eerdergenoemde groep – voorlopig solo zieltjes blijven winnen. Net als vanmiddag.

Joana Serrat (Spanje)
Soms wil je gewoon een fijn liedje horen met veel zon, feelgood vibes en catchy refreintjes. Enter Joana Serrat. Deze Spaanse heeft tientallen van zulke songs op voorraad, met als basis pop en americana. Inluistertip is haar album 'Cross The Verge'.

Alvast zin in een voorproefje? Kijk dan hier.

 

Ook de food line-up van Effenaar 't Wasven is bekend

Tijdens alle edities kun je genieten van (h)eerlijk eten van:
Wasven Boerderij: Biologisch en lokaal: www.wasven.nl/gasterij/
Bij Albrecht: Biologisch vegetarisch en veganistisch: https://www.bijalbrecht.nl/
De Blije Big: Biologisch vlees: http://www.deblijebig.nl/

De Stadsbrouwerij staat ook dit jaar weer garant voor een aantal overheerlijke, speciale bieren: http://stadsbrouwerijeindhoven.com/

 

Aanvang 15:00 uur.
De toegang is gratis.
Help mee Effenaar 't Wasven gratis toegankelijk te houden en koop je natje en je droogje bij ons.

De volgende edities van Effenaar 't Wasven zijn op 29 juli en 26 augustus.