Effenaar 't Wasven

Datum: 29 juli '18

Locatie: de Plataan

De samenwerking tussen het Wasven en de Effenaar is inmiddels traditie. In ons betoverende stukje Eindhoven zorgen we voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je genieten van fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven.

Wij zorgen voor de fijne muziek en het lekkere eten en drinken, jullie voor de fijne sfeer. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop: Effenaar 't Wasven.

 

 

 


De line-up van zondag 29 juli

Portland
Portland, Belgium. Het zou zomaar een spannende reisbestemming kunnen zijn. En dat is het muzikaal gezien ook. Portland is natuurlijk de bandnaam en België de afkomst, maar dat laatste moet je weten. Portland klinkt alsof The Veils een date heeft met Jeff Buckley. Weemoedig, heftig en fascinerend.

Charley Crockett
Charley is inderdaad een ver familielid van Davy Crockett, de folkheld van weleer. Maar Charley heeft na rondzwervingen door de VS, Parijs, Spanje en Marokko minstens zoveel reisbagage en ervaringen om zijn songs mee te injecteren. Voor fans van Bill Withers, Merle Haggard en Gary Clark Jr.

Peter J. Birch
We verklappen het meteen; de Poolse songwriter Piotr Jan Brzeziński treedt op onder de naam Peter J. Birch. Niet geheel onlogisch als je naar zijn op Amerikaanse folk en country gebaseerde muziek luistert. Meer dan logisch eigenlijk. Artiesten als Damien Rice en James Vincent McMorrow resoneren in zijn fijne songs, maar ook Amerikaanse grootheden als Wilco en Ryan Adams. Dikke aanrader dus!


Alvast zin in een voorproefje? Kijk dan hier.

 

De food line-up van Effenaar 't Wasven

Tijdens alle edities kun je genieten van (h)eerlijk eten van:
Wasven Boerderij: Biologisch en lokaal: www.wasven.nl/gasterij/
Bij Albrecht: Biologisch vegetarisch en veganistisch: https://www.bijalbrecht.nl/
De Blije Big: Biologisch vlees: http://www.deblijebig.nl/

De Stadsbrouwerij staat ook dit jaar weer garant voor een aantal overheerlijke, speciale bieren: http://stadsbrouwerijeindhoven.com/

 

Aanvang 15:00 uur.
De toegang is gratis.
Help mee Effenaar 't Wasven gratis toegankelijk te houden en koop je natje en je droogje bij ons.

De volgende editie van Effenaar 't Wasven is op 26 augustus.