Effenaar 't Wasven

Datum: 26 augustus '18

Locatie: de Plataan

De samenwerking tussen het Wasven en de Effenaar is inmiddels traditie. In ons betoverende stukje Eindhoven zorgen we voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je genieten van fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven.

Wij zorgen voor de fijne muziek en het lekkere eten en drinken, jullie voor de fijne sfeer. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop: Effenaar 't Wasven.

 

 

 


De line-up van zondag 26 augustus

Pitou
Pas maar op, want de Amsterdamse Pitou kan je hart breken met haar melancholieke folkliedjes en betoverende stem, geïnspireerd door zowel de melodieën van Joni Mitchell, als de mooie droefheid van Sparklehorse en de koorzang van Le Mystere des Voix Bulgares. Haar prachtige debuut-EP uit 2016 werd door Beehype benoemd tot één van de beste releases van het jaar. Op 13 mei verschijnt haar tweede EP 'I Fall Asleep So Fast'

Thomas Oliver
In Europa nog geen grote, maar hoe anders is dat Down Under. De in Wellington, Nieuw-Zeeland geboren muzikant speelt slide, gitaar en heeft een stem als een engel. Het leuke is dat hij ook nog eens erg fijne songs schrijft en live zijn spreekwoordelijke mannetje staat. Some have it all.

Polly & Bruce
Polly & Bruce brengen muziek doordrenkt met landelijke geuren, klanken en teksten. Heimwee, hoop en liefde. Muziek van het Melkwoud. Polly & Bruce zijn Woody Veneman (S.T. Cordell / Woody and Paul) en Sanne-Samina Hanssen.


Alvast zin in een voorproefje? Kijk dan hier.

 

En ook de food line-up mag er zijn. 

Tijdens alle edities kun je genieten van (h)eerlijk eten van:
Wasven Boerderij: Biologisch en lokaal: www.wasven.nl/gasterij/
Bij Albrecht: Biologisch vegetarisch en veganistisch: https://www.bijalbrecht.nl/
De Blije Big: Biologisch vlees: http://www.deblijebig.nl/

De Stadsbrouwerij staat ook dit jaar weer garant voor een aantal overheerlijke, speciale bieren: http://stadsbrouwerijeindhoven.com/

 

Aanvang 15:00 uur.
De toegang is gratis.
Help mee Effenaar 't Wasven gratis toegankelijk te houden en koop je natje en je droogje bij ons.