Effenaar 't Wasven

Datum: 25 augustus '19

Locatie: bij de Plataan

De samenwerking tussen het Wasven en de Effenaar is inmiddels traditie. In ons betoverende stukje Eindhoven zorgen we voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je genieten van fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven.

Wij zorgen voor de fijne muziek en het lekkere eten en drinken, jullie voor de fijne sfeer. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop: Effenaar 't Wasven.

 

 

  

De line-up van zondag 25 augustus:

St Solaire: Een gezamenlijke liefde voor Bon Iver, Radiohead en het oudere werk van Coldplay zorgt ervoor dat de leden van St. Solaire binnen no time met elkaar kunnen lezen en schrijven.

Mitch Rivers: Mitch Rivers is een producer en een componist wiens catchy popsongs de grenzen van genres doen vervagen.

Luka: De Rotterdamse singer-songwriter Luka (Lisa Lukaszczyk) wordt geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Patrick Watson en stond al in Paradiso Tolhuistuin en op festivals als Where The Wild Things Are, La Truite Magique en Noorderzon.


Even voorproeven
Heb je al zin in een voorproefje Kijk op de website van de Effenaar voor een uitgebreide introductie en filmpjes van de artiesten.

 

Aanvang: 15:00 uur
Plaats: Het groene hart van het Wasven, onder de plataan

De toegang is gratis.
Help mee Effenaar 't Wasven gratis toegankelijk te houden en koop je natje en je droogje bij ons.