Effenaar 't Wasven - borrelen in het groen - Global Adventures met Balboa

Datum: 02 augustus '20

Locatie: terras in de tuinderij

Effenaar en 't Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, maar dit jaar natuurlijk wel in een aangepaste vorm. We genieten even niet massaal op het grasveld met de oude boom en het buitenpodium, maar dit jaar toeven we op ons gezellige terras in de tuinderij.

Op donderdagavond en zondagmiddag kun je daar gezellig borrelen tot het einde van de zomervakantie.

Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting, het Wasven zorgt voor een heerlijke borrelplank en verse drankjes. Uiteraard helemaal volgens de RIVM richtlijnen en natuurlijk met dat unieke Effenaar 't Wasven zomergevoel.

Balboa
Om zijn voorliefde voor exotische muziek uit te kunnen leven, start dj H the Hype het project Global Adventures; Een verzamelnaam voor warme klanken uit Afrika, Brazilië, Colombia, Jamaica, maar ook jazzy lounge en relaxte downbeats. Balboa is meteen een hoogtepunt in die serie. De band gaat van afrofunk naar jazz tot rock en reggae. Zeer swingend en met fijne warme vibes! Neem hier alvast een voorproefje.

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar 't Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal 4 mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Je krijgt dan een tafel, een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen / reserveren is altijd inclusief borrelplank) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Kinderen tot 12 jaar zijn gratis welkom (exclusief borrelplank, reserveren niet nodig).

Programma
Inloop: 14:00 uur
Optreden: 15:00-17:30 uur
Locatie: in de tuinderij