Effenaar 't Wasven - borrelen in het groen met Simon Keats - UITVERKOCHT

Datum: 02 juli '20

Locatie: terras in de tuinderij

Effenaar en 't Wasven slaan ook deze zomer traditiegetrouw de handen ineen, maar dit jaar natuurlijk wel in een aangepaste vorm. We genieten even niet massaal op het grasveld met de oude boom en het buitenpodium, maar dit jaar toeven we op ons gezellige terras in de tuinderij.

Op donderdagavond kun je daar gezellig borrelen vanaf eind juni tot en met het einde van de zomervakantie.

Effenaar zorgt voor de muzikale omlijsting, het Wasven zorgt voor een heerlijke borrelplank en verse drankjes. Uiteraard helemaal volgens de RIVM richtlijnen en natuurlijk met dat unieke Effenaar 't Wasven zomergevoel.

Simon Keats
Paul Zoontjens is nogal een creatieve duizendpoot en als hij het niet te druk heeft met o.a. The Kik, dan maakt en speelt hij onder de naam Simon Keats prachtige liedjes in de lijn van Neil Young, Tim Knol en Tom Petty. Mierzoet? Misschien bij vlagen, maar verwacht ook zeker een stoppeldroge grap tussendoor. Een preview vind je hier.

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar 't Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal 4 mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Je krijgt dan een tafel, een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen / reserveren is altijd inclusief borrelplank) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Programma
18:00 uur: inloop
19: 00 - 20.30 uur: optreden

Reserveren
De tickets voor dit optreden zijn uitverkocht

Bij slecht weer wordt de avondborrel verplaats.