Fête de la Nature

Datum: 26 mei '19

Locatie: Groendomein Wasven

     

KOM EN VIER DE NATUUR!

Groendomein Wasven en CKE, Huis voor Amateurkunst en Cultuureducatie, organiseren op zondag 26 mei 2019 het Fête de la Nature. Dit is een gratis en open natuurfestival dat in hetzelfde weekend op locaties door het hele land plaatsvindt. Dit jaar voor de tweede keer ook in Eindhoven!

Het feest van de natuur wordt gevierd met diverse optredens van (amateur)kunstenaars op meerdere podia in de sfeervolle groene omgeving van 't Wasven. Luister naar muziek of kijk naar voorstellingen tussen de appelbomen onder het genot van biologische hapjes en drankjes. Op het programma staan diverse danspresentaties en -workshops, optredens van singer-songwriters, koren, jazzensembles, percussiegroepen en klassieke muzieksolisten. Ook zijn er kleine theatervoorstellingen, yogawork-shops, kinderworkshops- en activeiten, exposities en presentaties. Om 14.15 uur treedt kamermuziek-ensemble het storioni trio op. Het wordt een bomvolle, leuke dag voor de hele familie.

Fête de la Nature is gratis toegankelijk en duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Groendomein Wasven bevindt zich aan de Celebeslaan 30 in Eindhoven. De parkeergelegenheid is beperkt en omdat Fête de la Nature een duurzaam festival is, vragen wij u om indien mogelijk te voet, op de fiets of met het OV te komen.


Presentatie 'Hart van hout'
Cultuur en natuur vormen een ijzersterke combinatie. Dat blijkt wel weer uit het boekje 'Hart van hout' dat Jan Vonk en Piet van den Boom samenstelden over meer dan twintig karakterbomen in het Wasvengebied. Het boekje wordt gepresenteerd tijdens Fête de la Nature rond 14:00 uur. Hier alvast een voorproefje.

 

Meer informatie
Meer weten over het programma? Je vind meer informatie op de website van CKE.