Kerstmarkt

Datum: 10 december '16

Locatie: bij de Boerderij en de Tuinderij

Samen met 't Oude Raadhuis organiseren wij ook dit jaar weer een gezellige kerstmarkt. Kerstmis komt er aan en om alvast in de stemming te komen is er op het buitenterrein van de Wasvenboerderij, Celebeslaan 30 in Tongelre (Eindhoven) weer onze drukbezochte, gezellige Kerstmarkt Tongelre.

Deze sfeervolle markt is op
zaterdag 10 december van 13.00 tot 17.30 uur.

 

Van alles te beleven voor jong en oud
Het wordt een kerstmarkt voor jong en oud waar iedereen zijn/haar hobby of kerstartikelen kan verkopen of laten zien. Zoals vorige jaren belooft het weer een zeer gevarieerde en gezellige markt te worden, dus hebt u nog cadeautjes nodig voor Kerstmis, of versiering voor in de boom of in huis? Kom dan naar de Kerstmarkt en u zult zeker slagen.

Rondom Kerstmarkt Tongelre is van alles te beleven: een flashmob door dansgroep Anjoy, live muziek door diverse koren, onze twee troubadours en het kerstverhaal. De levende have ontbreekt natuurlijk ook niet, dit jaar geen ezeltjes maar wel schapen. De verlichte kramen en de vuurkorven zorgen voor een echte kerstsfeer.

De jeugd is welkom in de feestelijk aangeklede kas van de Wasvenboerderij waar ze, onder leiding van de KreaKids vrijwilligers, volop kunnen knutselen. Ook kunnen ze deelnemen aan een uitdagende speurtocht die is uitgezet op het terrein van de kerstmarkt. Degene die de speurtocht weet op te lossen en inlevert, krijgt een kleine verassing
De expositie van dit jaar bestaat uit kerstgroepen van allerlei materialen. Er staan kerstgroepen gemaakt van wc rolletjes, vilt, hout, kurk enz.

Voor een hapje en een drankje kunt u ook op de kerstmarkt terecht.
De versgebakken oliebollen en hamburgers smaken nog lekkerder met een bekertje warme chocolademelk of glühwein!

Al met al, ook dit jaar is Kerstmarkt Tongelre weer de moeite van een bezoekje waard!

Tot ziens op Kerstmarkt Tongelre!