Kerstmarkt Tongelre

Datum: 09 december '17

Locatie: rondom de Wasvenboerderij

Nog maar even en kerstmis staat weer voor de deur. Om alvast in de stemming te komen organiseren we samen met het Oude Raadhuis weer de jaarlijkse kerstmarkt Tongelre. De markt vindt plaats op het buitenterrein van de Wasvenboerderij op zaterdag 9 december van 13:00 tot 17:30 uur. 

Druk en gezellig
Dat het er altijd heel druk en gezellig is, weet ondertussen heel Eindhoven en ver daarbuiten. Het wordt weer een gevarieerde kerstmarkt waar iedereen aan zijn trekken komt. Deelnemers verkopen er hun zelfgemaakte kerstartikelen en/of demonstreren hun hobby. Heb je nog een cadeautje nodig of wil je de boom en het huis origineel versieren, op de kerstmarkt zal je zeker slagen.

Daarnaast is er uiteraard weer van alles te beleven. Zo zijn er optredens van het koor 'New Balance' en van 'Klein Bendje', een expositie van kerstbomen van allerlei materialen, lopen er dieren rond en zorgen de verlichte kramen en vuurkorven voor een fijne kerstsfeer.

De kleintjes kunnen in de kas, die ook nog eens feestelijk is aangekleed, volop knutselen onder begeleiding van vrijwilligers van de Kreakids. En natuurlijk kunnen ze meedoen aan een uitdagende speurtocht, die is uitgezet op het terrein van de kerstmarkt. Degenen die het raadsel weten op te lossen, wacht een verrassing.

Ook een jaarlijkse verrassing is de kerststal die in de Schop van de Wasvenboerderij te zien is. Het thema dit jaar is Witte Kerst. Wat hebben de deelnemers er deze keer van gemaakt ? Ook wij zijn benieuwd. 

(H)eerlijke hapjes en drankjes
Het spreekt bijna vanzelf, maar wat is een kerstmarkt zonder oliebollen en chocolademelk of een glaasje Glühwein ! (H)eerlijke hapjes en drankjes in overvloed.
Kortom, de Kerstmarkt Tongelre ls ook dit jaar meer dan waard.

 

Tot ziens op Kerstmarkt Tongelre, zaterdag 9 december van 13:00 tot 17:30 uur!