Effenaar 't Wasven 2019 - Save the dates!

De samenwerking tussen het Wasven en de Effenaar is inmiddels traditie. In ons betoverende stukje Eindhoven zorgen we voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je genieten van fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven.

Wij zorgen voor de fijne muziek en het lekkere eten en drinken, jullie voor de fijne sfeer. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop: Effenaar 't Wasven.

 

 

  

De line-up:

Zondag 30 juni
Aidan & The Wild (duo): Aidan, oftwel Diederik van den Brandt, bewijst al jaren de meest energieke folky van de regio te zijn.

Rivers: De liedjes van Annika Ijdo en company worden gedragen door authentieke country instrumenten als banjo, dobro en pedalsteel en grijpen terug op haar verblijf in Memphis. Mooi is een understatement.

Slack Attack: Deze band is geïnspireerd door acts als Talking Heads, Serge Gainsbourg en Herp Alpert.

Zondag 28 juli
Tim Easton: Tim Easton behoort tot de buitencategorie van de roots scene, of hij nou met band of solo met akoestische gitaar de planken opgaat.

Josephine Deloof (solo): De term singer-songwriter dekt voor de eigenzinnige Josephine maar de halve lading. Met band brengt ze dansbare indiepop met catchy gitaar-riffs en aanstekelijke melodieën.

The Calicos: Ze wonnen de Humo's Rock Rally 2018 met hun atmosferische gitaarrock en dan weet je dat het goed is.

Zondag 25 augustus
St Solaire: Een gezamenlijke liefde voor Bon Iver, Radiohead en het oudere werk van Coldplay zorgt ervoor dat de leden van St. Solaire binnen no time met elkaar kunnen lezen en schrijven.

Mitch Rivers: Mitch Rivers is een producer en een componist wiens catchy popsongs de grenzen van genres doen vervagen.

Luka: De Rotterdamse singer-songwriter Luka (Lisa Lukaszczyk) wordt geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Patrick Watson en stond al in Paradiso Tolhuistuin en op festivals als Where The Wild Things Are, La Truite Magique en Noorderzon.

 

Aanvang: 15:00 uur
Plaats: Het groene hart van het Wasven, onder de plataan

De toegang is gratis.
Help mee Effenaar 't Wasven gratis toegankelijk te houden en koop je natje en je droogje bij ons.