Expositie: Vrouwen uit alle werelddelen

Datum: 04 mei '19

Locatie: de Overloop

Kunstenares Nicole van Kruijsdijk exposeert portretten

Vrouwen uit alle werelddelen bij 't Wasven

Nicole van Kruijsdijk uit Rosmalen (opgegroeid in Aalst-Waalre) exposeert vanaf zaterdag 4 mei bij 't Wasven in Eindhoven. Zij heeft zich gespecialiseerd in portretten. Haar huidige serie omvat portretten van vrouwen uit alle delen van de wereld. Daarnaast exposeert ze enkele werken uit haar oude reeks van abstracte schilderijen.

De als marketeer opgeleide Van Kruijsdijk schildert al haar hele leven en heeft 11 jaar geleden van haar hobby haar werk gemaakt. Naast het schilderen geeft ze ook vele creatieve workshops.

Voor de portrettenserie "vrouwen over de gehele wereld", gebruikt ze vooral acrylverf in grof realistische stijl met een geabstraheerde achtergrond.

Originele stoffen

Nicole gebruikt graag originele stoffen en andere materialen uit het land van herkomst in haar schilderijen. Op deze manier word je helemaal meegenomen in de sfeer van het land. De dames komen uit alle landen van de wereld, van Braziliƫ tot Vietnam en Spanje tot Afrika.

Openingstijden

De expositie is tijdens openingstijden gratis te bezichtigen van 4 mei t/m 30 juni 2019. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 16:00 en zaterdag van 9:30 - 14:00 uur.