Agenda
Datum Omschrijving Locatie
05 april '15
t/m
06 april '15
Uit eten met Pasen Gasterij
24 april '15
t/m
26 april '15
Aspergeweekend bij de Gasterij Gasterij
Hartelijk gefeliciteerd Rudi!

LeermeesterOp 26 februari heeft onze Gasterijmedewerker Rudi het diploma Leermeester behaald. Begeleiding van onze medewerkers van Lunet zorg en leerlingen is bij hem in goede handen!

» Lees Verder

Uit eten met Pasen

PasenOp beide paasdagen kunt u bij ons terecht voor een (h)eerlijke, biologische brunch of paasdiner.
En ook aan de kinderen is gedacht!

» Lees Verder

Aspergeweekend bij de Gasterij

AspergeweekendHet weekend van 24, 25 en 26 april is door de Gasterij uitgeroepen tot Aspergeweekend.

» Lees Verder

Wie zijn wij?

Gasterij in t VenRestaurant De Gasterij is een plek waar iedereen, zakelijk en privé, op verhaal kan komen. Het is gelegen in de prachtig gerestaureerde boerderij midden in het groendomein Wasven.

» Lees Verder

Soep voor een goed doel

Afrikaanse soep voor een goed doelBo en Amy maken onder begeleiding van kok Martin een Afrikaanse soep!

 

 

» Lees Verder

Oogsten voor het WekelijksWisselendWasvenmenu

Kok oogst groente uit de tuinElke week bedenken de koks van het Wasven nieuwe gerechten aan de hand van de producten die het seizoen levert.

 

Kok oogst groente uit de tuinVaak uit eigen tuin. Hier zie je onze koks Tim en Martin de eigen groenten oogsten voor het Wekelijks Wisselend Wasvenmenu.

» Lees Verder

Thema-avonden Gasterij

insecten etenGasterij In 't Ven organiseert elke maand een bourgondische en biologische avond over een thema, de combinatie van informatie en proeven van drank & spijs staat centraal.  Kijk in de agenda voor het thema en tijdstip.
In oktober was het thema: Insecten eten. Kijk verder voor een kort filmverslag van deze avond.

» Lees Verder

 

Heerlijke lunchtafel in restaurant in

Happen en Trappen

logo happen en trappenDe Wasvenboerderij doet mee aan de formule "Happen en Trappen."
De Wasvenboerderij is de start voor een prachtige fietsroute waarbij  u onderweg 5 restaurants aandoet waar heerlijk gegeten  wordt.

» Lees Verder

Wekelijks Wisselend Wasvenmenu

Gasterij in t Ven Elke week bedenken de koks aan de hand van de producten die het seizoen ons levert nieuwe gerechten. Daarbij spelen ze nog meer in op lokale specialiteiten en wat de natuur ons te bieden heeft, gebruikmakend van verse streekproducten, veelal biologisch en uit eigen tuinderij. Lees verder voor het menu van dit weekend.

» Lees Verder

Openingstijden en contact

De Gasterij is tijdens de wintertijdperiode geopend op

dinsdag t/m donderdag 10.00 - 17.00 uur
vrijdag t/m zondag 10.00 - 21.00 uur

Op verzoek zijn wij ook buiten deze openingstijden geopend voor speciale gelegenheden.

» Lees Verder

Menukaart - vers, biologisch en streekgebonden

Menukaart Gasterij In U kunt bij ons van dinsdag t/m zondag terecht voor een heerlijke lunch, of zomaar een kopje koffie of een drankje met iets lekkers. En wat dacht u van een lekkere zomersalade of Tongelrese tapas?

In het weekend (vrijdag t/m zondag) nodigen wij u uit voor het Wasvendiner.  

» Lees Verder

cursus streekbieren

streekbierenOp dinsdag 11 november vond de laatste van onze vier cursusavonden plaats. "Met de tijd mee", aandacht voor overjarige bokbieren

» Lees Verder

Zilveren Duurzaamheidskeurmerk voor het Wasven!

Zilveren keurmerk 2014De Wasvenboerderij is uitgeroepen tot Zilveren Duurzame Ondernemer van 2014!
De gemeente reikte het zilveren keurmerk uit aan de hele Wasvenboerderij.
Zowel de winkel, bakkerij, koffiebranderij, keuken en gasterij werden beloond voor de inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

» Lees Verder

Groepen en arrangementen

Gasterij in t VenVoor groepen verzorgen wij geheel op maat uw culinair feestje. Wij hebben een groot aanbod van heerlijke menu's en buffetten.  Speciale wensen zijn natuurlijk altijd mogelijk.

Wilt u weten wat Gasterij in 't Ven u kan bieden naast de gerechten van de kleine kaart, lunchkaart en dinerkaart? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

» Lees Verder

Vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, vriendelijke scholieren en studenten voor de bediening en keuken. 

» Lees Verder