SLOW chicken

boerderijkip WalnoothoeveBinnenkort bij het Wasven: langzame kip bij de lunch! De kip heeft alle tijd gekregen om te groeien bij onze leverancier de Walnoothoeve. En onze kok heeft alle tijd genomen om de kip te garen in de Big Green Egg.

Echt een langzame kip dus, en dat proef je!

Wekelijks Wisselend Wasvenmenu

Gasterij in t Ven Elke week bedenken de koks aan de hand van de producten die het seizoen levert nieuwe gerechten. Daarbij spelen ze nog meer in op lokale specialiteiten en wat de natuur te bieden heeft, gebruikmakend van verse streekproducten, veelal biologisch en uit eigen tuinderij. Lees verder voor het menu van dit weekend.

» Lees Verder

Happen en Trappen

Happen en trappenDe Wasvenboerderij doet mee aan de formule "Happen en Trappen." Vanaf onze eigen Gasterij start een prachtige fietsroute waarbij  u onderweg vier andere restaurants aandoet waar u een heerlijk gerecht krijgt geserveerd.

» Lees Verder

Arrangementen

De Wasvenboerderij is een inspirerende locatie voor vergaderingen, brainstormsessies, presentaties, trainingen, hei-sessies, private dinners, workshops en (personeels)feestjes. Uw gezelschap kan bij ons terecht voor een zeer gevarieerd aanbod aan arrangementen, workshops en activiteiten.
't Wasven is door zijn unieke locatie en mogelijkheden ook een zeer geschikte en gewilde trouwlocatie. Wij kunnen ervoor zorgen dat deze dag onvergetelijk wordt.

We maken het u graag naar de zin!
Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden?

» Lees Verder

Hartelijk gefeliciteerd Rudi!

LeermeesterOp 26 februari heeft onze medewerker Rudi Spanjers het diploma Leermeester behaald. De begeleiding van de deelnemers van Wasvenzorg en de leerlingen is bij hem in goede handen!

» Lees Verder

Oogsten voor het WekelijksWisselendWasvenmenu

Kok oogst groente uit de tuinElke week bedenken de koks van 't Wasven nieuwe gerechten aan de hand van de producten die het seizoen levert. Vaak uit eigen tuin. Hier zie je onze kok Martin met de eigen groentenoogst voor het Wekelijks Wisselend Wasvenmenu.

» Lees Verder

Wie zijn wij?

Gasterij in t Ven Gasterij 't Wasven is een plek waar iedereen, zakelijk en privé, op verhaal kan komen. Gelegen in de prachtig gerestaureerde boerderij midden in het groendomein Wasven.

» Lees Verder

Openingstijden en contact

Zomertijd
dinsdag t/m donderdag 10.00 - 18.00 uur
vrijdag t/m zondag 10.00 - 22.00 uur

Wintertijd
dinsdag t/m donderdag 10.00 - 17.00 uur
vrijdag t/m zondag 10.00 - 21.00 uur

Op verzoek zijn wij ook buiten deze openingstijden geopend voor speciale gelegenheden.

Tel. 040-7870707 of e-mail gasterij@wasven.nl

» Lees Verder

Menukaart - vers, biologisch en streekgebonden

Menukaart Gasterij In U kunt bij ons van dinsdag t/m zondag terecht voor een heerlijke lunch, of zomaar een kopje koffie of een drankje met iets lekkers. En wat dacht u van een lekkere zomersalade of Tongelrese tapas?

In het weekend (vrijdag t/m zondag) nodigen wij u uit voor het Wasvendiner.  

» Lees Verder

Groepen en arrangementen

Gasterij in t VenVoor groepen verzorgen wij geheel op maat uw culinair feestje. Wij hebben een groot aanbod van heerlijke menu's en buffetten.  Speciale wensen zijn natuurlijk altijd mogelijk.

Wilt u weten wat de Gasterij u kan bieden naast de gerechten van de kleine kaart, lunchkaart en dinerkaart? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

» Lees Verder

Zilveren Duurzaamheidskeurmerk voor het Wasven!

Zilveren duurzaamheidslogo 2015Ook in 2015 is de Wasvenboerderij is door de gemeente en MKB Eindhoven uitgeroepen tot Zilveren Duurzame Ondernemer van 2015!
De gemeente reikte het keurmerk uit aan de hele Wasvenboerderij. Zowel de winkel, de bakkerij, de koffiebranderij als de keuken van ons restaurant De Gasterij werden beloond voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

» Lees Verder

Vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, vriendelijke scholieren en studenten voor de bediening en keuken. 

» Lees Verder