Natuurlijk Dineren met zeewier

Datum: 12 mei '17

Locatie: de Gasterij

De Wasvenboerderij staat voor verantwoord lekker eten. In de reeks 'Natuurlijk dineren' laten we je proeven hoe bijzonder dat kan zijn. Om de drie weken staat het wisselend weekmenu in het teken van een bijzonder thema. Laat je verleiden met verrassend verantwoorde gerechten.

Tijdens het themaweekend wordt een bijzonder driegangenmenu geserveerd in de gasterij voor € 27,50 op vrijdag, zaterdag én zondag.

vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei:
Dineren met zeewier
In Azië is zeewier eten gewoon, bij ons kennen we het alleen van sushi. En dat terwijl zeewier duurzaam gekweekt wordt en heel divers van smaak is.
Proef de natuurlijke bronnen uit de zee zoals zeekraal, wakame, zeesla, dulse en suikerwier.
Super gezond én lekker. 

zaterdag 13 mei: interactieve presentatie
Op zaterdag start de avond om 18.00 uur met een inspirerende presentatie verzorgd door verzorgd door Kees Boender van 'Your Well' en een proeverij van bijpassende amuses. De interactieve presentatie loopt over in een heerlijk driegangendiner.

In plaats van drie gangen zijn er deze laatste editie maar liefst vijf gangen, bekijk hier het menu. 

We raden aan te reserveren via gasterij@wasven.nl of 040-7870707. De bijzondere ingrediënten zijn tijdens het themaweekend ook in onze winkel verkrijgbaar, zodat je ook in eigen keuken lekker verantwoord aan de slag kunt.

 


Natuurlijk dineren bij de Volksuniversiteit Eindhoven

De Volksuniversiteit Eindhoven verzorgt extra lezingen en een cursus die verband houden met Natuurlijk dineren. Op dinsdag 7 maart is er een lezing over insecten en op maandag 15 mei een lezing over zeewier. Op dinsdagavond 2, 9 en 16 mei is er een cursus over oervoeding, moestuinieren en vergeten groenten.
Meer weten? Bekijk hier de flyer over de extra lezingen en de flyer over de cursus oervoeding.