Natuurlijk Dineren uit de natuur

Datum: 21 april '17

Locatie: de Gasterij

De Wasvenboerderij staat voor verantwoord lekker eten. In de reeks 'Natuurlijk dineren' laten we je proeven hoe bijzonder dat kan zijn. Om de drie weken staat het wisselend weekmenu in het teken van een bijzonder thema. Laat je verleiden met verrassend verantwoorde gerechten.

Tijdens het themaweekend wordt een bijzonder driegangenmenu geserveerd in de gasterij voor € 27,50 op vrijdag, zaterdag én zondag.

vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 april: Natuurlijk Dineren uit de natuur
Planten en kruiden uit de natuur werden vroeger gebruikt als aanvulling op het dagelijks eten. We willen het wildplukken niet stimuleren (anders blijft er geen natuur meer over) maar je wel laten proeven van de gezonde wilde groenten van vruuger.

zaterdag 22 april: interactieve presentatie
Op zaterdag start de avond om 18.00 uur met een inspirerende presentatie verzorgd door natuurkenner Jules Faber en een proeverij van bijpassende amuses. De interactieve presentatie loopt over in een heerlijk driegangendiner.

Nieuwsgierig? Een week voor aanvang maken we het themamenu bekend via de website of neem de proef op de som en laat je verrassen.

We raden aan te reserveren via gasterij@wasven.nl of 040-7870707. De bijzondere ingrediënten zijn tijdens het themaweekend ook in onze winkel verkrijgbaar, zodat je ook in eigen keuken lekker verantwoord aan de slag kunt.