Natuurlijk Dineren van kop tot kont

Datum: 31 maart '17

Locatie: de Gasterij

De Wasvenboerderij staat voor verantwoord lekker eten. In de reeks 'Natuurlijk dineren' laten we je proeven hoe bijzonder dat kan zijn. Om de drie weken staat het wisselend weekmenu in het teken van een bijzonder thema. Laat je verleiden met verrassend verantwoorde gerechten.

Tijdens het themaweekend wordt een bijzonder driegangenmenu geserveerd in de gasterij voor € 27,50 op vrijdag, zaterdag én zondag.

vrijdag 31 maart, zaterdag 1 en zondag 2 april: Natuurlijk Dineren van kop tot kont
Biologisch varkensvlees is wel zo verantwoord. Zeker als het ook nog uit de streek komt zoals van 'de Blije Big'. Maar wat te doen met de incourante delen van het varken zoals de wang, nieren, hiel en oren? Die zijn ook verdraaid lekker, zeker als ze klaargemaakt worden op onze 'Green Egg'.

zaterdag 1 april: interactieve presentatie
Op zaterdag start de avond om 18.00 uur met een inspirerende presentatie door Nol van Rijssel van 'de Blije Big' en een proeverij van bijpassende amuses. De interactieve presentatie loopt over in een heerlijk driegangendiner met het vlees van 'de Blije Big' in de hoofdrol.

Nieuwsgierig? Bekijk hier het menu.

We raden aan te reserveren via gasterij@wasven.nl of 040-7870707. De bijzondere ingrediënten zijn tijdens het themaweekend ook in onze winkel verkrijgbaar, zodat je ook in eigen keuken lekker verantwoord aan de slag kunt.