Natuurlijk dineren: 'Lekker in je vel'

Datum: 17 januari '20

Locatie: de Gasterij

De Wasvenboerderij staat voor verantwoord lekker eten. In de reeks "Natuurlijk dineren" laten we je proeven hoe bijzonder dat kan zijn.

De komende maanden verzorgt de gasterij op vrijdagavond een themadiner, bestaande uit vijf gerechten in tapasvorm, aangevuld met een inspirerende toelichting door een gastspreker. Het eerste themadiner "Lekker in je vel" is op vrijdag 17 januari.

Maartje & Maartje van 'Bewust-in-Wording' nemen je mee op reis met de voeding die bij jou past. Uitgangspunt van het diner is dat je niet alleen een unieke vingerafdruk hebt, maar ook een uniek gestel met het daarbij behorende verteringstelsel. Wat voor de ene goed werkt, kan voor de andere averechts werken.

Maartje van de Laar is Consulent Natuurlijke Gezondheid en Maartje Kreike is Voeding & Lifestyle Adviseur en studeert Orthomoleculaire Voeding en Suppletie. Samen met onze koks verzorgen zij een lekkere én interessante avond. 

Het menu
Het menu is samengesteld volgens de principes "koud, warm, vocht en droog". De achtergrond ervan wordt op deskundige wijze uitgelegd door Maartje & Maartje. 

   Aperitief (koud)
   Drankje van kefir/yoghurt, lavendel, citroen en granaatappel

   Soep (vocht)
   Bietensoep met bleekselderij en appel

   Voorgerecht (droog)
   Gierst Salade met postelein, cranberry en boerenkool pesto

   Hoofd: (warm)
   Aardappel-prei taartje met kruidige geroosterde wintergroenten

   Dessert (combi droog/vocht/warm/koud)
   Stoofpeertje met yoghurt sinaasappel mousse en chocolade

Reserveren
Het avondvullend diner start om 18 uur en kost € 29,50 per persoon. Reserveren gewenst via de website of via 040-7870707.