Natuurlijk dineren: 'Op hete kolen'*

Datum: 31 januari '20

Locatie: de Gasterij

De Wasvenboerderij staat voor verantwoord lekker eten. In de reeks "Natuurlijk dineren" laten we je proeven hoe bijzonder dat kan zijn.

De komende maanden verzorgt de gasterij op vrijdagavond een themadiner, bestaande uit vijf gerechten in tapasvorm, aangevuld met een inspirerende toelichting door een gastspreker. Het thema van vrijdag 31 januari is 'Op het kolen'.

Ook in de winter kunnen onze koks niet zonder de Green-egg. Samen met onze tuinder Maaike grillen, stoven en bakken zij een vegetarisch menu met groente van eigen erf. Coole gerechten met wintergroente op hete kolen.

Voor échte mannen .... en vrouwen natuurlijk.

 


 

Het menu
   Vooraf
   Platbrood van de BBQ met spinazie, bosui en feta

   Soep
   Soep van gepofte aardpeer en aardappel met gerookte amandelen

   Tussengerecht
   Gegrilde polenta met prei en boerenkool met tomaat-paprikasaus

   Hoofdgerecht
   Kruidige groentenstoof van wintergroenten uit de tuin:
   pastinaak, pompoen, prei, aardpeer, aardappel, boerenkool met blauwe kaas

   Dessert
   Op de Green-egg bereide pompoen- crème brûlée en pastinaakmuffin

Alles van de barbecue, alles uit de tuin, seizoen producten en vegetarisch.

Reserveren
Het avondvullend diner start om 18 uur en kost € 29,50 per persoon. Reserveren gewenst via de website of via gasterij@wasven.nl.

* LET OP!
Op de laatste vrijdagavond van de maand valt 'Natuurlijk dineren' samen met de natuurthema-avond voor de jeugd in de Schop. Op deze avond kun je dit combineren. De kinderen krijgen een aangepast menu tussen 18 - 19 uur. Na afloop van de natuurthema-avond keren de kinderen terug voor een lekkere afsluiting.