Natuurlijk dineren: 'Vis moet zwemmen'

Datum: 13 maart '20

Locatie: de Gasterij

De Wasvenboerderij staat voor verantwoord lekker eten. In de reeks "Natuurlijk dineren" laten we je proeven hoe bijzonder dat kan zijn.

De komende maanden verzorgt de gasterij op vrijdagavond een themadiner, bestaande uit vijf gerechten in tapasvorm, aangevuld met een inspirerende toelichting door een gastspreker. Op vrijdag 13 maart is het thema 'Vis moet zwemmen'.

Duurzame vis, geweekt in Brabant: de Stroom in Spoordonk kweekt meerval volgens de principes van The Good Fish Foundation.

Jack van der Schoot vertelt over zijn verantwoorde vis en laat je proeven hoe veelzijdig vis kan zijn.

Een bijpassend glas maakt de avond compleet.

 

Het menu
   Bietenwrap met gerookte meerval, raapsteel en mierikswortelsaus.

   Minipasteitje met meervalragout en spek.

   Krokante loempia met groente en meerval met huisgemaakte chili.

   Meerval met groene kruiden en fijne groenten in folie gegaard met witte wijn
   geserveerd met een verrassend stamppotje......

   Macadamia roomijs van de Vughtse ijsboerderij met koffiesaus.
 

Reserveren
Het avondvullend diner start om 18 uur en kost € 29,50 per persoon. Reserveren gewenst via de website of via gasterij@wasven.nl.