Wie zijn wij?

 

In de gasterij kun je heerlijk borrelen, lunchen en dineren. De producten zijn zoveel mogelijk op biologische wijze geteeld, van eigen erf of uit de streek en van het seizoen. In de gasterij halen we de natuur naar binnen met groente en kruiden uit de ecologische tuinderij. Maar ook via ons interieur zoals verse bloemen en kruiden. Zelfs onze wandlampen zijn voorzien van foto's uit ons eigen groendomein.

In de zomer is het goed toeven op het terras. Voor de kinderen is er een educatieve speeltuin, met een knipoog naar de boerderij en het kasteel. De waterpomp zorgt voor extra speelplezier. In de groene ruïnes van het voormalige kasteel is een jeu-de-boules-baan en Brabantse beugelbaan aangelegd. Spelmateriaal is verkrijgbaar in de gasterij.


Zowel de gasterij, de schop als de zalen op de overloop zijn te reserveren voor een familiefeest, condoleance, vergadering of bedrijfsborrel. Combinaties met een lunch, diner, wandeling of workshop zijn uiteraard mogelijk. Grotere groepen zijn welkom in onze stervormige tent in de tuinderij, te midden van de groente-, kruiden- en bloementuin. Voor buffetten en barbecues maken onze koks gebruik van de duurzame "Green Egg" en verantwoorde ingrediënten.

Het Wasven is een officiële trouwlocatie van de gemeente Eindhoven. Op de boomvlonder onder de monumentale plataan en in de tuinderij onder de loofdrager is het mogelijk om elkaar het ja-woord te geven.

De dagelijkse leiding is in handen van een professioneel team van koks en bedienend personeel. Naast de vakmensen werken er in de gasterij ook mensen met een verstandelijke beperking, zowel in de keuken als in de bediening.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs om de sfeer en het eten te proeven!


Gasterij in t Ven