Wij schenken lokaal streekbier

streekbierTrek in een lekker speciaalbier van de tap? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. We schenken (en verkopen in de winkel) speciaalbier van de lokale Stadsbrouwerij Eindhoven.

"Geen daden maar streken"
Ook dit jaar presenteren we, samen met de Stadsbrouwerij Eindhoven, ons Wasvenbier "Geen daden maar streken". Het bier is gebrouwen met Aalter Troshaver van onze eigen akkers. Het is een amberkleurig bier, van 5,7 %. Het bier is op fles verkrijgbaar in onze winkel en vers van de tap in de gasterij. Zolang de voorraad strekt.

"Nog strekeriger bier"
Dit jaar brouwt de Stadsbrouwerij ook een tweede Wasvenbier: "Nog strekeriger bier". Het is een zomers, fruitig witbier van 6% met een Zeeuwse Witte van eigen akker. Dit oertarweras werd met uitsterven bedreigd maar is bezig aan een comeback. Een authentieke tarwe vol smaak. Benieuwd hoe die smaakt? Hij is vanaf Hemelvaartsdag (10 mei) alleen op tap verkrijgbaar in de gasterij.

De Stadsbrouwerij Eindhoven is dit jaar ook weer present op Effenaar 't Wasven met speciaalbier van de tap.

Geïnteresseerd in andere streekbieren? Bekijk de route langs lokale bierbrouwerijen in Nederland in de Ultieme Bier Reisgids