Gezonde Zorg fietsroute

Gezonde zorg fietsrouteBij het Wasven zijn we op alle manieren bezig met Gezondheid en Zorg. Zo werken wij zowel in de gasterij, bakkerij, koffiebranderij als tuinderij zo volledig mogelijk BIOLOGISCH en op alle fronten werken wij samen met mensen met een beperking. Gelukkig zijn we daar niet de enigen in.

Rondom het Wasven zijn veel bedrijven en instellingen óók bezig met gezond voedsel, met een gezonde en maatschappelijk verantwoorde aanpak van hun bedrijfsvoering, met de inzet van zorg voor de medemens die zorg behoeft.

Wij van 't Wasven hebben daarom een prachtige fietsroute ontwikkeld van 34 km lang om je op een gezonde manier kennis te laten maken met deze bedrijven en instellingen.
Op elk van de beschreven bedrijven of instellingen kun je binnenlopen en verdere informatie krijgen

Fietsers welkom!

FietsrouteDe fietsroute leidt van het Groendomein Wasven via dergelijke bedrijven en instellingen naar De Krakenburg in Nuenen en vandaar via een andere route weer terug. Starten kan op beide plekken. Op beide plaatsen en in de tuinen onderweg is koffie e.d. te verkrijgen.

De route is hier te downloaden of te leen in de Gasterij.

Let op:  De Krakenburg  is op zondag alleen te bezoeken op afspraak (dit staat anders vermeld in de fietsroute).

Binnenkort ook digitale kaart

We willen bovenstaande fietsroute ook graag dgitaal aanbieden als gpx-file met bijhorende plattegrond. Vind je het leuk om de route te fietsen en op te nemen met een gps-tracker, en aan het Wasven aan te bieden, dan kun je deze sturen naar communicatie@wasven.nl. Dank je wel!!