Terugblik 'Wintervoedsel'

In februari hebben we onze activiteit gehouden in de enige echte bakkerij van het Wasven. Het thema was wintervoedsel. Welke wintergroenten groeien er op het Wasven en wat kun je daar allemaal mee maken? 

» Lees Verder

Terugblik 'Kerstkransen maken'

In december hebben we met de woensdagavondgroep van "Maak het mee @ Wasven" prachtige kerstkransen gemaakt. De mooie groene takken komen allemaal uit eigen bos. 

 

 

» Lees Verder

Terugblik Kruid-en-boter

In het najaar van 2016 heeft men deelgenomen aan de cursus Natuurbeleving. Enthousiast ging men aan de slag met diverse tools om een kwetsbare doelgroep (dementerenden en mensen met een psychische of lichamelijke beperking) te enthousiasmeren van de natuur te genieten. 

'Alle zintuigen aan het 'werk': proeven, ruiken, aanraken, kijken', aldus Wasven fotograaf Annette.

» Lees Verder

Agenda
Wie zijn wij?

De Wasven zorgwerkgroep organiseert in samenwerking met GGzE Ignatius en Mantelzorg Verlicht diverse activiteiten voor kwetsbare doelgroepen. De activiteiten zijn gericht op natuurbeleving en voedselketen. Natuurlijk gaan we veel naar buiten zoals het kasteelbos en de tuinderij. De thema-avond vindt maandelijks plaats op een vast tijdstip en een vaste dag in de week.

» Lees Verder

Werkgroep 'Maak het Mee' zoekt dringend vrijwilligers

De werkgroep Maak Het Mee heeft dringend behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Wij zijn een enthousiaste groep die openstaat voor nieuwe mensen die - graag zelfs - eigen ideeën inbrengen. We zoeken vrijwilligers voor de workshops "Natuurbeleving" voor mantelzorgers, voor bewoners van Ignatius, GGzE en voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

» Lees Verder