Wie zijn wij?

Maak het mee?

De Wasven zorgwerkgroep organiseert thema ochtenden en avonden voor kwetsbare doelgroepen met aandacht voor natuurbeleving en de voedselketen. De activiteiten vinden plaats rondom de Wasvenboerderij onder de noemer "Maak het mee @ Wasven". De vrijwilligers van de zorgwerkgroep worden begeleid door professionals van Wasvenzorg en ze organiseren de buitenactiviteiten in samenwerking met GGzE Ignatius en Mantelzorg Verlicht. Natuurlijk gaan we veel naar buiten zoals het kasteelbos en de tuinderij.

Wanneer?

De thema ochtenden en avonden vinden maandelijks plaats op vaste tijdstippen en vaste dagen in de week. Dit verschilt per doelgroep.

Voor mensen met een verstandelijke beperking:

· 18 – 35 jaar 2e woensdag van de maand, 19 – 21 uur
· 35+ jaar 3e woensdag van de maand, 19 – 21 uur

Voor mensen die mantelzorg verlenen:

· 18+ jaar 1e donderdag van de maand, 10 – 12 uur

Voor mensen met een psychiatrische achtergrond:

· 18+ jaar 4e donderdag van de maand, 9.30 – 11.30 uur
(let wel, in april en mei afwijkende data)

Doe je mee?

Kijk in onze agenda voor de data en het thema. Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Meld je dan aan voor één van onze activiteiten. En ontdek hoe leuk én leerzaam het kan zijn.

De kosten bedragen 5 euro per activiteit, inclusief koffie/thee/limonade. Het is wenselijk om je eenmalig in te schrijven voor de thema avonden. Zo weten we wie je bent en waar we terecht kunnen voor eventuele zorgvragen.

Aanmelden

Voor eenmalige inschrijving vul je het inschrijfformulier digitaal in en mail je naar ons. Je kunt het inschrijfformulier ook meenemen. Vermeld je naam, mailadres en telefoonnummer. Geef ook aan voor welke activiteit of dagdeel je mee wilt doen. Het mailadres voor inschrijven en aanmelden: maakhetmee@wasven.nl Het is ook mogelijk om je aan te melden via website van MEE ZO-Brabant, GGzE en Mantelzorg Verlicht.

Voor (zorg)vragen kun je bellen met Wasvenzorg (040-7870709, Hanneke Swinkels).