Agenda
Datum Omschrijving Locatie
14 februari '18 Bakmiddag voor kinderen: Hartendiefjes de Schop
Verslag kinderbakmiddag: Paddenstoelen

De laatste bakthemamiddag van dit jaar was een speciale! De kinderen hoefden dit keer niet zelf aan de slag met deeg. Bakker Jochem had voor elk kind al een 'broodpaddenstoel' gebakken. Zij mochten die versieren met een rode hoed met witte stippen. In het bos deden de kinderen daarna inspiratie op voor de mooiste herfstfiguren van marsepein.

» Lees Verder

Wasvenbier

Eindhoven is twee heerlijke stadsbieren rijker. Gebrouwen door Stadsbrouwerij Eindhoven met ingrediënten van het Groendomein Wasven: aalter troshaver en Guatemala espressobonen. Proost, op een fijne samenwerking!

De bieren zijn verkrijgbaar in de winkel.

» Lees Verder

Ook voor een bijzondere bruidstaart

BruidstaartBakker Bas maakt de lekkerste en mooiste taarten! Ook voor een unieke mooie bruidstaart kun je terecht bij de Wasvenbakker. Pas nog een heerlijke bruidstaart gemaakt met wilde bloemen en bakkersroom.  Meer informatie of bestellen kan in de winkel of bakkerij@wasven.nl

Goed idee, kom ermee!

Heeft u een leuk idee voor onze winkel?
Schrijf het op de flyer en lever deze in, in onze ideeënbus in de winkel. Graag uw naam en telefoonnummer er bij.

Eens per maand trekken wij uit de beste ideeën een winnaar.
De prijs: Een waardebon van 10% korting op 1 rekening te besteden in de winkel.

Dus....
Lever uw beste idee in en win!

Weekactie

Altijd moeilijk kiezen tussen al die lekkere ambachtelijke producten uit de bakkerij! Wij helpen je een handje met een nieuwe actie. Elke week een ander brood, koekje en gebakje in de aanbieding. 

Brood van de week: € 2,-
Koekje van de week: € 2,-
Gebakje van de week: € 1,50

Benieuwd welk brood, koekje, gebakje het deze week is? Kom kijken in de winkel.

Gelukskoekjes te koop

GelukskoekjesOmdat 't Wasven tot de Geluksplekken in Eindhoven behoort heeft de bakker gelukskoekjes gebakken. Ze zijn te koop in de winkel.

» Lees Verder

Even voorstellen: Jochem van Wetten

In de serie interviews met medewerkers en vrijwilligers van het Wasven dit keer een interview met Jochem van Wetten een van de bakkers van het Wasven. Dagelijks zorgen zij, samen met deelnemers, voor verrukkelijk vers brood en gebak in de winkel en de Gasterij.

» Lees Verder

Even voorstellen: Frans en Ans Langenhuijsen

portret frans en ansIedereen die regelmatig op 't Wasven komt kent ze: Frans en Ans Langenhuijsen. Al jarenlang zijn ze verbonden met de Wasvenboerderij en het Groendomein. Zij stellen zich voor in de serie interviews met medewerkers en vrijwilligers van het Wasven.

» Lees Verder

Winkel en bakkerij

winkelIn de winkel is biologisch brood, gebak, koekjes en koffie te koop. Alle speltproducten en gebak worden in onze eigen bakkerij gebakken en de vier verschillende smaken koffie worden in eigen koffiebranderij gebrand. Er is dus elke dag verrukkelijk vers brood en gebak.

Wilt u een losse bestelling plaatsen, neem dan contact op via de email: winkel@wasven.nl

Het assortiment wordt uitgebreid met kruiden of groentes uit eigen tuinderij (mits het seizoen het toelaat), en met biologische producten van lokale leveranciers. Kom een kijkje nemen in deze streekwinkel.

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

» Lees Verder

Koffiebranderij en atelier

koffiebranderijWilt u ook genieten van heerlijke, vers gebrande koffie, thuis of in uw bedrijf? En wilt u tevens verantwoord koffie drinken? Door het unieke concept van onze winkel is dit allemaal mogelijk

» Lees Verder

Wasven kwartet Groen Tongelre te koop

Wasven kwartetVanaf onze eerste spelmiddag op 6 februari jl. is het nieuwe Wasvenkwartet "Groen Tongelre" bij ons te koop. Met dit kwartetspel maak je kennis met het Tongelres landschap, en het kan ook gebruikt worden als gids tijdens een natuurwandeling.

Te koop in de winkel en de Gasterij voor 3,00 euro.

» Lees Verder

Geef de Tongelrese vlag cadeau !

Tongelrese vlagEen leuke cadeautip: geef de vlag van Tongelre cadeau!

 

Een standaardformaat vlag van 1x1,5 meter kost €17,50. De opbrengst komt ten goede aan de natuuractiviteiten in Tongelre.

Te koop in de Wasven-winkel en bij de Natuurwerkgroep.

» Lees Verder

Webwinkel

Deterra.nl | Online eten bestellen't Wasven is een van de afhaalpunten van biologische producten uit de directe omgeving van Eindhoven. Bestel via de site biologische groenten, fruit, vlees, drank en onze eigen bakkerijproducten en koffie, en haal ze bij ons op.

» Lees Verder

Bakhuisgroep bakt in het bakhuis

BakhuisjeTijdens evenementen op 't Wasven wordt ook brood gebakken in het oude bakhuisje tegenover de Wasvenboerderij. Kom dan ook eens binnen kijken!

Klik op lees verder voor foto's en een filmpje over het bakhuisje.

» Lees Verder