Wasvenhoning te koop!

 

Vroeger dan andere jaren is er weer biologische Wasvenhoning! De imkers hebben al meerdere keren geslingerd, omdat de bijen al hard hebben gewerkt. Wasvenhoning is in de pop-upwinkel te koop in potjes van 250gram (€ 5,25 p/stuk).

Natuurkruiden te koop!

Diverse natuurkruiden te koop bij het Wasven. 1 plantje voor €2; 3 voor €5. Af te rekenen wanneer de winkel geopend is. We zien u graag.

 

 

Nieuw Wasvenbier - Trio

Inmiddels zijn de Wasvenbiertjes bekende smaak en heeft het een vast plek in ons assortiment, zowel geserveerd in de Gasterij en in fles in de Wasvenwinkel.

Het bier is gebrouwen door de Stadsbrouwerij Eindhoven met verschillende granen van de akkers rondom de Wasvenboerderij. Het trio bestaat uit " 'n Streekje los - Geen daden maar streken - Nog strekeriger bier"

Het Wasven-trio is te proeven  in de Gasterij en verkrijgbaar als pakketje of losse flesjes in de Wasvenwinkel. Lekker om thuis van te genieten of cadeau te doen.

» Lees Verder

EKO-keurmerk voor koffie, brood en honing

De Wasvenboerderij gaat voor lekker, lokaal én biologisch. Vanaf nu is dat ook aantoonbaar en herkenbaar: we hebben het EKO-keurmerk ontvangen voor ons biologisch brood, onze koffie en honing.

» Lees Verder

Wasven presenteert biologische stadshoning

Lees hier meer over de biologische stadshonig van het Wasven. Deze werd begin oktober gepresenteerd en is een unicum in Nederland. Voor het predicaat biologisch geldt een strenge keuring en er is in ons land geen enkele andere imker die biologische honing produceert in de stad.

» Lees Verder

Even voorstellen: Jochem van Wetten

In de serie interviews met medewerkers en vrijwilligers van het Wasven dit keer een interview met Jochem van Wetten een van de bakkers van het Wasven. Dagelijks zorgen zij, samen met deelnemers, voor verrukkelijk vers brood en gebak in de winkel en de Gasterij.

» Lees Verder

Winkel en bakkerij

winkelIn de winkel is biologisch brood, gebak, koekjes en biologische koffie te koop. Alle producten worden in onze eigen bakkerij gebakken en de vier verschillende smaken koffie worden in eigen koffiebranderij gebrand. Er is dus elke dag verrukkelijk vers brood en gebak.

Wilt u een losse bestelling plaatsen, neem dan contact op via de email: winkel@wasven.nl

Het assortiment wordt uitgebreid met kruiden of groentes uit eigen tuinderij en met biologische producten van lokale leveranciers. Kom een kijkje nemen in deze streekwinkel.

Openingstijden
De winkel is tijdelijk gevestigd in de tent bij de schop.
De openingstijden van de pop-up winkel zijn:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00-16.00 uur
Zaterdag 10.00-14.00

Alleen pinnen mogelijk

» Lees Verder

't Blije Worstenbroodje

De bakkers van het Wasven zijn er trots op: vanaf nu is al hun brood voorzien van het Europese, biologische EKO-keurmerk. Om dat te vieren hebben de bakkers blije worstenbroodjes gebakken. Het vlees komt van de Blije Big, een biologische Eindhovense varkensboerderij. Gehuld in biologisch deeg en met zorg bereid door onze deelnemers. De bakkers hebben het broodje een ronding gegeven, zodat het doet denken aan een 'smiley'. "Vanwege het succes komt 't blije worstenbroodje vast in ons assortiment", aldus bakker Bart Sanders.

Ook voor een bijzondere bruidstaart

BruidstaartBanketbakker Jochem maakt de lekkerste en mooiste taarten! Ook voor een unieke mooie bruidstaart kun je terecht bij de Wasvenbakker. Pas nog een heerlijke bruidstaart gemaakt met wilde bloemen en bakkersroom.  Meer informatie of bestellen kan in de winkel of bakkerij@wasven.nl

Koffiebranderij en atelier

koffiebranderijWilt u ook genieten van heerlijke, vers gebrande koffie, thuis of in uw bedrijf? En wilt u tevens verantwoord koffie drinken? Door het unieke concept van onze winkel is dit allemaal mogelijk

» Lees Verder

Geef een Tongelre's cadeau !

Tongelrese vlagEen leuke cadeautip: geef een cadeau uit Tongelre.

Zo hebben we de vlag van Tongelre. Een standaardformaat vlag van 1x1,5 meter kost €17,50. De opbrengst komt ten goede aan de natuuractiviteiten in Tongelre.

Te koop in de Wasven-winkel en bij de Natuurwerkgroep.

 

Ook is hét Wasvenkwartet "Groen Tongelre" bij ons te koop. Met dit kwartetspel maak je kennis met het Tongelres landschap.

» Lees Verder

Bakhuisgroep bakt in het bakhuis

BakhuisjeTijdens evenementen op 't Wasven wordt ook brood gebakken in het oude bakhuisje tegenover de Wasvenboerderij. Kom dan ook eens binnen kijken!

Klik op lees verder voor foto's en een filmpje over het bakhuisje.

» Lees Verder

Gelukskoekjes te koop

GelukskoekjesOmdat 't Wasven tot de Geluksplekken in Eindhoven behoort heeft de bakker gelukskoekjes gebakken. Ze zijn te koop in de winkel.

» Lees Verder