Nieuw Wasvenbier

Het Wasven heeft een nieuw bier, genaamd "Een streekje los". Het bier is gebrouwen door de Stadsbrouwerij Eindhoven met rogge van het Wasven. Het is een oranje/rood bier, vol van smaak van 6,6%. Nieuwsgierig? Vanaf 1 februari op de tap verkrijgbaar in de gasterij en op fles in onze winkel.

» Lees Verder

Wasven presenteert biologische stadshoning

Lees hier meer over de biologische stadshonig van het Wasven. Deze werd begin oktober gepresenteerd en is een unicum in Nederland. Voor het predicaat biologisch geldt een strenge keuring en er is in ons land geen enkele andere imker die biologische honing produceert in de stad.

» Lees Verder

't Blije Worstenbroodje

De bakkers van het Wasven zijn er trots op: vanaf nu is al hun brood voorzien van het Europese, biologische EKO-keurmerk. Om dat te vieren hebben de bakkers blije worstenbroodjes gebakken. Het vlees komt van de Blije Big, een biologische Eindhovense varkensboerderij. Gehuld in biologisch deeg en met zorg bereid door onze deelnemers. De bakkers hebben het broodje een ronding gegeven, zodat het doet denken aan een 'smiley'. "Vanwege het succes komt 't blije worstenbroodje vast in ons assortiment", aldus bakker Bart Sanders.

Goed idee, kom ermee!

Heeft u een leuk idee voor onze winkel?
Schrijf het op de flyer en lever deze in, in onze ideeënbus in de winkel. Graag uw naam en telefoonnummer er bij.

Eens per maand trekken wij uit de beste ideeën een winnaar.
De prijs: Een waardebon van 10% korting op 1 rekening te besteden in de winkel.

Dus....
Lever uw beste idee in en win!

Weekactie

Altijd moeilijk kiezen tussen al die lekkere ambachtelijke producten uit de bakkerij! Wij helpen je een handje met een nieuwe actie. Elke week een ander brood, koekje en gebakje in de aanbieding. 

Brood van de week: € 2,-
Koekje van de week: € 2,-
Gebakje van de week: € 1,50

Benieuwd welk brood, koekje, gebakje het deze week is? Kom kijken in de winkel.

Even voorstellen: Jochem van Wetten

In de serie interviews met medewerkers en vrijwilligers van het Wasven dit keer een interview met Jochem van Wetten een van de bakkers van het Wasven. Dagelijks zorgen zij, samen met deelnemers, voor verrukkelijk vers brood en gebak in de winkel en de Gasterij.

» Lees Verder

Ook voor een bijzondere bruidstaart

BruidstaartBakker Bas maakt de lekkerste en mooiste taarten! Ook voor een unieke mooie bruidstaart kun je terecht bij de Wasvenbakker. Pas nog een heerlijke bruidstaart gemaakt met wilde bloemen en bakkersroom.  Meer informatie of bestellen kan in de winkel of bakkerij@wasven.nl

Winkel en bakkerij

winkelIn de winkel is biologisch brood, gebak, koekjes en koffie te koop. Alle speltproducten en gebak worden in onze eigen bakkerij gebakken en de vier verschillende smaken koffie worden in eigen koffiebranderij gebrand. Er is dus elke dag verrukkelijk vers brood en gebak.

Wilt u een losse bestelling plaatsen, neem dan contact op via de email: winkel@wasven.nl

Het assortiment wordt uitgebreid met kruiden of groentes uit eigen tuinderij (mits het seizoen het toelaat), en met biologische producten van lokale leveranciers. Kom een kijkje nemen in deze streekwinkel.

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Zaterdag van 9:30-14:00 uur.

» Lees Verder

EKO-keurmerk voor koffie, brood en honing

De Wasvenboerderij gaat voor lekker, lokaal én biologisch. Vanaf nu is dat ook aantoonbaar en herkenbaar: we hebben het EKO-keurmerk ontvangen voor ons biologisch brood, onze koffie en honing.

» Lees Verder

Koffiebranderij en atelier

koffiebranderijWilt u ook genieten van heerlijke, vers gebrande koffie, thuis of in uw bedrijf? En wilt u tevens verantwoord koffie drinken? Door het unieke concept van onze winkel is dit allemaal mogelijk

» Lees Verder

Wasven kwartet Groen Tongelre te koop

Wasven kwartetVanaf onze eerste spelmiddag op 6 februari jl. is het nieuwe Wasvenkwartet "Groen Tongelre" bij ons te koop. Met dit kwartetspel maak je kennis met het Tongelres landschap, en het kan ook gebruikt worden als gids tijdens een natuurwandeling.

Te koop in de winkel en de Gasterij voor 3,00 euro.

» Lees Verder

Geef de Tongelrese vlag cadeau !

Tongelrese vlagEen leuke cadeautip: geef de vlag van Tongelre cadeau!

 

Een standaardformaat vlag van 1x1,5 meter kost €17,50. De opbrengst komt ten goede aan de natuuractiviteiten in Tongelre.

Te koop in de Wasven-winkel en bij de Natuurwerkgroep.

» Lees Verder

Bakhuisgroep bakt in het bakhuis

BakhuisjeTijdens evenementen op 't Wasven wordt ook brood gebakken in het oude bakhuisje tegenover de Wasvenboerderij. Kom dan ook eens binnen kijken!

Klik op lees verder voor foto's en een filmpje over het bakhuisje.

» Lees Verder

Gelukskoekjes te koop

GelukskoekjesOmdat 't Wasven tot de Geluksplekken in Eindhoven behoort heeft de bakker gelukskoekjes gebakken. Ze zijn te koop in de winkel.

» Lees Verder