Bakmiddag voor kinderen: Een plank voor je pop!

Datum: 14 november '18

Locatie: de Schop

Elke tweede woensdag van de maand kunnen kinderen onder leiding van de Wasvenbakkers zelf iets lekkers bakken op het Wasven. De Bakmiddag is voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Voor jongere kinderen is het echt nog te moeilijk. Naast de bakkers zijn er altijd meerdere vrijwilligsters aanwezig om de kinderen te begeleiden.

Met de goedheiligman in aantocht is het natuurlijk weer tijd voor Sinterklaas-lekkernijen. Op woensdag 14 november gaan we op ambachtelijke wijze speculaas bakken. Vroeger werden speculaaspoppen op een plank gemaakt. Tijdens de bakmiddag ga je dit zelf ook doen. Spannend!!

Als de speculaaspoppen in de oven liggen, drinken we limonade en spelen we het Pepernotenspel. Aan het eind van de middag mag je je zelfgebakken speculaas mee naar huis nemen. Lekker mmmmmm.

 

Inschrijven
Wil je meedoen? Schrijf je dan van tevoren in door een mailtje te sturen naar winkel@wasven.nl. Vermeld in je mailtje je naam, achternaam en telefoonnummer. Inschrijven kan tot 18.00 uur op de zondag voor de bakmiddag.

Als er een plaatsje voor je is, krijg je een bevestiging per mail. We vragen je deze bevestiging mee te brengen naar de bakmiddag. Omdat er maar voor 20 kinderen plaats is, is het belangrijk dat je bent aangemeld.
Als je geen bevestiging hebt gehad, of niet bent aangemeld, kun je helaas niet deelnemen aan de bakmiddag!

Ben je wél ingeschreven maar kun je per ongeluk niet naar de bakmiddag komen, laat ons dat even weten op telefoonnummer 040-7870708. Dan kan er nog iemand van de wachtlijst meedoen!

De Bakmiddag wordt gehouden in de Schop. We beginnen om 13.30 uur en om 15.00 uur zijn we klaar.
Meedoen kost € 4,00 per kind.