Bakmiddag voor kinderen: Koekjes van eigen deeg

Datum: 09 mei '18

Locatie: de Schop

Elke tweede woensdag van de maand kunnen kinderen onder leiding van een echte bakker zelf iets lekkers bakken op het Wasven. De Bakmiddag is voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Voor jongere kinderen is het echt nog te moeilijk.

Op 9 mei gaan we koekjes bakken van eigen deeg. We maken koekjes in allerlei vormen: gelukskoekjes, klavertjes, hartjes. Heerlijk om samen op te eten of als cadeau voor Moederdag op 13 mei.

Inschrijven
Wil je meedoen? Schrijf je dan van tevoren in door een mailtje te sturen naar winkel@wasven.nl. Vermeld in je mailtje je naam, achternaam en telefoonnummer. Inschrijven kan tot 18.00 uur op de zondag voor de bakmiddag.

Als er een plaatsje voor je is, krijg je een bevestiging per mail. We vragen je deze bevestiging mee te brengen naar de bakmiddag. Omdat er maar voor 20 kinderen plaats is, is het belangrijk dat je bent aangemeld.
Als je geen bevestiging hebt gehad, of niet bent aangemeld, kun je helaas niet deelnemen aan de bakmiddag!

Ben je wél ingeschreven maar kun je per ongeluk niet naar de bakmiddag komen, laat ons dat even weten op telefoonnummer 040-7870708. Dan kan er nog iemand van de wachtlijst meedoen!

De Bakmiddag wordt gehouden in de Schop. We beginnen om 13.30 uur en om 15.00 uur zijn we klaar.
Meedoen kost € 4,00 per kind.