Kerstmarkt

Datum: 08 december '18

Locatie: Wasvenboerderij

Lange zomer

Aan de zomer van 2018 leek geen einde te komen, met medio oktober nog temperaturen van ver boven de 20 graden. En toch; - wie naar buiten kijkt ziet het - de bomen tonen hun herfstkleuren en worden kaal, en ook de dagen zijn inmiddels een stuk korter. We gaan langzaam richting de winter.

Richting de winter

Dat betekent de tijd van warme chocolademelk, schaatsen als het kan, en kerst vieren met familie of vrienden. Overal door het land worden in december weer kerstmarkten gehouden en het Wasven ontbreekt ook dit jaar niet. De vrijwilligers van 't Oude Raadhuis en het Wasven zijn er al een hele poos mee bezig.

Kom ook naar de kerstmarkt!

Noteer dus in uw agenda: zaterdag 8 december. De kerstmarkt wordt gehouden van 13:00 tot 17:30. Locatie Celebeslaan 30 bij de Wasvenboerderij. Er zijn veel kramen, er is zang en dans, en er is ook voor kinderen van alles te doen. De kerstmarkt is een samenwerking van Groendomein Wasven en 't Oude Raadhuis. Wees welkom in Tongelre op 8 december. We hebben er zin in!

*Er is nog plek voor uw kraam, maar wacht niet te lang. Aanmelden kan via: kerstmarktouderaadhuis@hotmail.com of bellen met Ood Brans 040-2814228

Wie, wat, waar?

Wie: iedereen die het leuk vindt om te komen
Wat: kerstmarkt van 't Oude Raadhuis in samenwerking met het Wasven
Waar: Celebeslaan 30, bij de Wasvenboerderij
Hoe laat: 13:00 tot 17:30