Effenaar 't Wasven - borrelen in het groen met The Radar Station

The Radar Station
2017. The Radar Staton wordt geboren uit de assen van Barefoot And The Shoes en Sun Gods. Met hun rijke, vervlochten synth- en gitaarpartijen en gelaagde drums creërt The Radar Station een eigen, uniek geluid:
verhalende, eigentijdse indierock à la The War On Drugs en The National, met echo's uit de eightiespop van Peter Gabriel en Daniel Lanois.

Kenmerkend voor de band is de opvallende, warme en bezwerende stem van zanger Brent Buckler, die ook live uitstekend tot haar recht komt en doet denken aan Eddie Vedder, Tom Smith van Editors of Liam O'Maonlai van Hothouse Flowers.

Borrelen in het Groen
Wil je het zomerterras van Effenaar 't Wasven bijwonen? Reserveer dan voor € 15,50 per persoon een tafeltje. Er kunnen minimaal twee en maximaal 4 mensen aan een tafel, zo houden we voldoende overzicht en afstand. Je krijgt dan een tafel, een overheerlijke borrelpank (vegetarisch of dieetwensen graag aangeven bij opmerkingen / reserveren is altijd inclusief borrelplank) en natuurlijk een prachtig concert van een artiest of kleine band.

Kinderen tot 12 jaar zijn gratis welkom (exclusief borrelplank, reserveren niet nodig).

Programma
18:00 uur: inloop
19: 00 - 20.30 uur: optreden

Reserveren

Bij slecht weer wordt de avondborrel verplaats.