Green Friday: menu 21 augustus

 

Soepen
- 'Gazpacho' rijk gevuld met groenten van eigen akker met kruidenroom
- Huisgemaakte groentesoep met groenten uit eigen tuin

Hoofdgerechten
- Zacht gegaarde biologische kippenvlees gekruid met cajun, geserveerd met paprikachutney
- Heerlijke lasagne met biologische groenten uit de Wasven-tuinderij met o.a. courgette, aubergine en puntpaprika, gegratineerd met mozzarella
- Knolselderij van de Green Egg met truffel-paddenstoelensaus

Salades en bijgerechten
- Frisse salade met Heezer geitenkaas met biologische Wasven-honing en peertjes.
- Uienbrood uit onze eigenbakkerij met feta, rucola en paprikachutney
- Carpaccio van courgettes, geserveerd met geroosterde zonnebloempitten, oude kaas van de Genneper Hoeve en citroenmayo
- Verse boerenfrieten
- Groenten uit de wok
- Brood uit eigen bakkerij met heerlijke tapenades

Dessert
- Gemarineerde aardbeien geserveerd met mangosorbet van de Vughtse ijsboerderij