Green Friday: menu 24 juli

 

Soepen
- Ambachtelijk bereide tomaten-groentesoep met rucola, room en croutons
- Huisgemaakte groentesoep met groenten uit eigen tuin.

Hoofdgerechten
- De Wasven  'moussaka' met aubergine uit onze tuinderij bereid op de Green Egg
- Groentespies van diverse gemarineerde groenten van eigen land met tzatziki saus
- Biologische rosbief, zacht gegaard op de Green Egg, afgelakt met verse kruiden en biologische Wasven-honing

Salades en bijgerechten
- Salade met gegrilde groenten van de Green Egg met croutons en basilicum dressing
- Quesadilla's met bonen en Brabants blauwschimmel-dip met koriander
- Spitskoolsalade met rozijnen, appel en ras el hanoud
- Verse boerenfrieten
- Groenten uit de wok
- Brood uit eigen bakkerij met heerlijke tapenades

Dessert
- Panna cotta met rood fruit-coulis, geserveerd met vanille-ijs van de Vughtse ijsboerderij