CKE Groen in D(omein)-groot - Tims_Music / Sustain

Tims_Music
Roel van Tims_Music staat voor topsongs in een akoustisch jasje. Na jarenlang spelen in bands als The BekkersBand en The Buttshakers Show, is het sinds 2019 ook tijd voor solo optredens. Roel van Tims_Music speelt, gewapend met een akoustische gitaar, bluesharp en mic, mooie Topsongs.

De kracht zit hem in het kleine . Mooie nummers worden klein gebracht in huiskamers, op Festivals en in kroegen. En nu op deze prachtige plek.

Sustain
Sustain staat bekend om haar "acoustic easy listening music". In een kleine akoestische setting (zanger, zangeres, pianist en bij sommige optredens percussionist) geeft de groep een geheel eigen interpretatie aan Frans- Spaans- Nederlands- en Engelstalige songs van diverse artiesten zoals Mumford & Sons, Bob Dylan, Leonard Cohen, Sting, Simon & Garfunkel en vele anderen.

De groep heeft de afgelopen jaren het podium betreden bij een grote diversiteit aan evenementen en gelegenheden in binnen- en buitenland. Het is de passie van de groep om een breed publiek de schoonheid van hun muziekgenre te laten ervaren.

Sustain betekent het doorklinken van de muziek
lang nadat zij de laatste noten gespeeld hebben.....

Info en reserveren
Inloop: 10:00 uur
Optreden: 11:00-12:30 uur
Locatie: in de tuinderij
Kosten: € 5,50 per persoon, inclusief koffie/thee/limonade en een knapzak met lekkers.
Minimaal 2 en maximaal 4 personen per tafel.