Dagbesteding bij het Wasven

Wasvenzorg biedt dagbesteding aan Op het Wasven werken vakmensen en zorgprofessionals samen met vrijwilligers en mensen met een verstandelijke beperking. Dat gebeurt zowel in het restaurant, de keuken, bakkerij, koffiebranderij als in de tuinderij. Dagbesteding op het Wasven betekent vakgericht en zinvol bezig zijn in een sociale context.

» Lees Verder

Een impressie van de activiteiten

Bekijk het filmpje voor een indruk van de dagbestedings-activiteiten bij het Wasven.

 

» Lees Verder

Even voorstellen: John Schaegen en Koos de Ruiter

In de serie interviews met medewerkers en vrijwilligers van het Wasven dit keer een interview met John Schaegen en Koos de Ruiter van de chauffeursgroep. De vrijwilligers van deze groep halen en brengen de deelnemers aan de dagbesteding van en naar huis.

» Lees Verder

Deelnemers Wasven in het zonnetje gezet

Onze deelnemers van Wasvenzorg zijn vrolijk verrast tijdens deelnemersdag 2017! 

» Lees Verder

Contactgegevens

Het is altijd mogelijk een kijkje te komen nemen op 't Wasven. Op onze andere pagina's krijgt u een indruk van onze maatschappelijke activiteiten, u kunt ons ook volgen op Facebook en Twitter. Wilt u meer weten over de dagbesteding en onze werkwijze, neem dan contact op om een afspraak te maken.

Telefoon: 040 - 787 07 09
E-mail: zorg@wasven.nl

Openingstijden

De dagbesteding vindt plaats van maandag tot en met zaterdag van 9.00 - 16.00 uur. In overleg zijn ook andere dagen en tijden mogelijk.

Keurmerk zorg

In januari 2017 heeft Wasvenzorg het keurmerk "Kwaliteit laat je zien" ontvangen. Dit is een landelijk keurmerk dat wordt afgegeven door de Federatie Landbouw en Zorg.

 

» Lees Verder

Wasven biedt dagbesteding aan

Het Eindhovens Dagblad schreef in april 2015 een artikel over Wasvenzorg.

Vakgerichte dagbesteding op het Wasven

In maart 2018 schreef het Eindhovens Dagblad dit artikel over de vakgerichte dagbesteding op het Wasven.