Dagbesteding bij het Wasven

Het groendomein Wasven is een prachtig natuurgebied in Tongelre, aan de rand van Eindhoven. Het omvat een landgoedbos met eeuwenoude lanen en bomen, een monumentale boerderij, weilanden en groente- en graanakkers. De boerderij herbergt een gasterij, bakkerij en tuinderij met biologische, fairtrade, seizoen- en streekproducten. 't Wasven is een maatschappelijk initiatief zonder winstoogmerk en heeft de ANBI-status.

Activiteiten

Op 't Wasven werken vakmensen, vrijwilligers en mensen met een verstandelijke beperking met elkaar samen. Dat gebeurt in het restaurant, de keuken, bakkerij, koffiebranderij en tuinderij. De begeleiding is in handen van zorgprofessionals, bijgestaan door vakmensen. Dagbesteding op 't Wasven betekent vakgericht en zinvol bezig zijn in een sociale context.

Voor wie

Dagbesteding op 't Wasven is geschikt voor mensen met
-              een verstandelijke beperking,
-              psychiatrische of psychische problemen,
-              een autisme-stoornis,
-              niet-aangeboren hersenletsel,
-              een afstand tot de arbeidsmarkt en voor
-              leerlingen van speciaal onderwijs.

Het aantal deelnemers is 42, verspreid over de gasterij, bakkerij, branderij en tuinderij.

Type zorg

Het Wasven levert
-              dagbesteding, dagverzorging
-              arbeidstoeleiding, werkbegeleiding
-              vakgerichte scholing, leerwerkplaatsen

Er wordt samengewerkt met andere zorgaanbieders, scholen en vakspecialisten. Naast arbeidsmatige dagbesteding zijn ook stages en leerwerktrajecten mogelijk vanuit de praktijkschool en het voortgezet speciaal onderwijs.

Openingstijden

De dagbesteding vindt plaats van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 16.00 uur. In overleg zijn ook andere dagen en tijden mogelijk.

Contactgegevens

Het is altijd mogelijk om een kijkje te komen nemen op 't Wasven. Op onze andere pagina's krijgt u een indruk van al onze maatschappelijke activiteiten, u kunt ons ook volgen op Facebook en Twitter. Wilt u meer weten over de dagbesteding en onze werkwijze, neem dan contact op om een afspraak te maken.

Telefoon: 040 - 787 07 09

E-mail: zorg@wasven.nl