Deelnemers Wasven in het zonnetje gezet

Als "Sterren van het Wasven" zijn de deelnemers van Wasvenzorg ontvangen op de jaarlijkse deelnemersdag. Een dagje vol leuke activiteiten en veel gezelligheid in plaats van werken in de tuinderij, bakkerij, koffieatelier of gasterij. Thema dit jaar was 'film', waarbij de rode loper en popcorn niet mochten ontbreken.

In de voorbereidingen op deze dag had de feestcommissie iedereen gevraagd om ideeën aan te dragen. Daaruit hebben zij een afwisselend programma samengesteld. We zijn de dag begonnen met koffie / thee en een heerlijke appelflap uit eigen bakkerij. De eerste activiteit van de dag was een speurtocht over het Wasven-terrein, waarbij in teams verschillende opdrachten gedaan moesten worden. Zo moest er een puzzel gemaakt worden, werden waterballonnen gegooid voor zoveel mogelijk punten en werden bekende filmduo's geraden. 

Vervolgens waren twee ruimtes in de Gasterij omgetoverd tot bioscoop en kon iedereen kiezen welke film ze wilden zien. Uiteraard mocht verse popcorn daarbij niet ontbreken. 's Middags heeft onze kok Martin een heerlijke barbeque klaargemaakt op het terras van de Gasterij.

We hebben de dag afgesloten met een rondleiding van Alfred als gids. Hij heeft ons meegenomen over het Groendomein en ons onder andere de nieuwe notenboomgaard en de heide laten zien. Het prachtige weer maakte de dag compleet.